021-91009093 Info@LavinGasht

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود
021-91009093 Info@LavinGasht

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

انواع ویزای اندونزی

  • ویزای توریستی* (گردشگری)
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی

خوب درابتدا مدارک مورد نیاز ویزای توریستی بالی رو توضیح خواهیم داد:

مدارک لازم برای صدور ویزای گردشگری

۱) تکمیل فرم درخواست

۲) شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

۳) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

۴) دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

۵) نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).

۶) بلیط رفت و برگشت و تائیدیه رزرو هتل.

7روز کاری مدت زمان صدور ویزا است

اطلاعات سفارت اندونزی در ایران:

  • نشانی:  تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰
  • تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)
  • نمابر: ۸۸۷۱۸۸۲۲
  • صندوق پستی: ۴۵۶۴-۱۱۳۶۵
  • پست الکترونیک: tehran.kbri@kemlu.go.id
  • وب سایت سفارت اندونزی
  • روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

ارسال پاسخ

اطلاعات تماس

آدرس : جردن،بلوار گلشهر،برج آی تک،طبقه ششم واحد 59

تلفن :91009093-021
موبایل:09354051536

LavinGasht[@]gmail.com


تماس