021-91009093 Info@LavinGasht

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود
021-91009093 Info@LavinGasht

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

مدراک مورد نیاز ویزای کره جنوبی چیست؟

جهت دریافت اطلاعات مدارک ویزای توریستی تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز

 

ویزای تجاری

  1. فرم درخواست ویزا
  2. عکس رنگی 4×3 (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.
  3. هزینه ویزا
  4. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد)
  5. کپی کارت ملی و کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم) با ترجمه انگلیسی
  6. دعوتنامه از شرکت کره ای

– در صورتیکه شرکت کره ای برای بار اول از ایرانی دعوت می نماید، لازم است گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.

– اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

  1. گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی (برای شرکت ایرانی) و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)

– کپی جواز کسب مغازه یا کپی روزنامه رسمی شرکت (با ترجمه انگلیسی)

– لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی همراه با مهر شرکت)

– کپی آخرین سند پرداخت مالیات شرکت مانند فیش پرداختی مفاصاحساب یا عملکرد سالانه و یا اظهارنامه ( با ترجمه انگلیسی)

 

*** توجه: اگر دعوت شونده بیش از دو مرتبه در طول پنج سال اخیر به کشور کره جنوبی سفر نموده است، ارائه گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و کپی ویزاهای قبلی کشور کره بجای ارائه تمام مدارک تجاری شرکت ایرانی کافی        می باشد.

 

ویزای تحصیلی

1-5 (طبق لیست مذکور)

  1. مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بصورت محضری همراه با ترجمه انگلیسی بهمراه پرینت گردش حساب بانکی ( شش ماه اخیر) به زبان انگلیسی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) با ترجمه انگلیسی
  2. اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه
  3. معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)
  4. ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی

* در صورت نیاز، مصاحبه انجام می شود.

 

ویزای شرکت در ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)

1-5 (طبق لیست مذکور)

  1. دعوتنامه از میزبان

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

  1. گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی
  2. پرینت حساب بانکی ( سه ماه اخیر) – نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری با ترجمه انگلیسی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (1): اگر دعوت کننده کره ای باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

  1. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی
  2. دعوتنامه ( کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

  1. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) با ترجمه انگلیسی و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی- نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (2): اگر دعوت کننده ایرانی باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

  1. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی
  2. دعوتنامه (کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

  1. گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه با ترجمه انگلیسی ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی – نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)
  2. کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

ارسال پاسخ

تماس